Villkor

Villkor

 

Emballage

 

För att spara på miljön så återanvänder Märtas Inredning & Hobby emballage som vi får från våra leverantörer. därav kan kartongerna ha leverantörens logga på sig.

Priser

Priset anges i SEK inklusive moms. Priset som gäller är det som finns angivet den dag beställning görs.

 

Betalning

Hos oss kan du välja att betala med VISA och Mastercard via Paypal eller Förskottsfaktura.

 

PayPal skyddar dina uppgifter

PayPal använder några av de mest kraftfulla verktygen inom datakryptering samt avancerad teknik för att motarbeta bedrägerier, så att vi kan skydda dina uppgifter och minska risken för att du ska råka ut för bedrägerier på nätet.

 

Förskottsfaktura

Väljer du förskottsfaktura så får du en faktura via din mail och varorna skickas till dig när pengarna finns på kontot. Har inte betalning skett inom 10 dagar annulleras ordern.

 

Frakt

Alla våra beställda varor skickas i förstahand med Posten, tyngre paket skickas med Schenker.

0 - 100g = 26 kr

Posten Skicka lätt <1 kg. Spårbart via Postens hemsida. = 53 kr

Posten Skicka lätt 1,1 - 2 kg. Spårbart via Postens hemsida. = 89 kr

2,1 kg - 10 kg Schenker =99 kr

 

Fraktfrttt

När du handlar för 600 kr eller mer så bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Avhämtning

Det går bra att hämta ert inköp men ring eller maila först.

 

Leverans

Normal leveranstid är cirka 1-5 dagar efter inkommen betalning.

 

Retur & Byten

Du har full rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp inom 14 dagar från att du mottagit varan. Önskar du returnera eller byta en vara står du själv för returfrakten tillbaka till oss. Observera att det EJ är öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror och rabatterade produkter. Skicka inte tillbaka varor utan att ha tagit kontakt med oss först på telefon 076-110 79 39.

Vi kräver att varan ska vara oanvänd och returneras i originalförpackning med eventuella originalhandlingar.

Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så sätter vi in pengar på ditt konto, eller skickar varan som du vill byta till. Vid en retur betalar vi endast tillbaka värdet på varan, ej frakt och eventuell fakturaavgift. Har du valt faktura som betalningssätt? Ring då oss om du vill returnera en vara, så att vi kan skjuta fram förfallodatumet på fakturan.

 

Reklamation

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så ber vi dig omedelbart kontakta oss på telefon 076-110 79 39 så att vi kan rätta till felet. En reklamation ska vara anmäld till oss senast fem dagar från att du har fått din vara.

Vi skickar dig en retursedel för att du fraktfritt ska kunna returnera den felaktiga varan. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss. Vid eventuella tvister följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

 

Skador på paket och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Paket som ej blivit uthämtade från uthämtningsstället och går i retur till oss, debiteras köparen med 200 kronor oavsett köpsumma för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

 

Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid etc. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand.

 

Märtas Inredning & Hobby

Fernowsvägen 6

69137 KARLSKOGA

Tel: 076-110 79 39

E-post: info@martas.nu

Organisationsnummer:7711096607